Call us toll free: +358407407773
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

AJATON KAUNEUS

3

AGE BEAUTY SECRET – Iättömän kauneuden salaisuus

AGE beauty secret kasvohoidossa käytettävä IONIENERGIA naamio häivyttää jo yhdellä hoidolla ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä: nuorekkaampi, kirkas, tasainen sekä kiinteämpi iho! Elinvoimaa ja välitöntä kirkkautta ihollesi! Uusi Anti-age linja Age Beauty Secret sopii kaikille ihotyypeille! Vaikuttavia aineita peptidit, merilevä ja kasvikantasolut.

 

KOSMARILTA MYÖS KOTIHOITOTUOTTEET!

The Serum – elinvoimaa ja kiinteyttä ikääntyneelle iholle. Välittömästi juonteita silottava, ihon väriä tasoittava seerumi taistelee kaikkia ikääntymisen merkkejä vastaan.

The Emulsion – Kiinteyttää, tasoittaa ja edistää ihon nuorekkuutta. Välitt������������mästi kirkastava, kosteuttava ja silottava vaikutus.

The Cream – Ravitsee, kiinteyttää ja korjaa ajan tuomia muutoksia. Erityinen high-tech koostumus ja hoitavat kasviöljyt palauttavat iholle samettisen pehmeyden ja elinvoiman.

The Cream Eye&Lip – nuorekkuutta silmien- ja huultenympärysiholle. Todellinen t��smätuote kaikkia ikääntymisen merkkejä vastaan. Aktivoi aineenvaihduntaa, häivyttää tummuutta ja ilmejuonteita.

 

1