Call us toll free: +358407407773
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

KAUNEUDEN KEHITYS

Bioline on italialainen kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu hoitolasarja, joka on ollut markkinoilla yli 30 vuotta.  Italialainen kosmetologi Clara Corradini kehitti 30 vuotta sitten, kauneuskeskusta ja kosmetologikoulua johtaessaan luonnonmukaisen kosmetiikkasarjan, joka vuonna 1979 lanseerattiin nimellä Bioline. Sarjan kehittyessä sen luotettava perusta on säilynyt ennallaan; kaikki on vain nykyaikaistettu, tehty tehokkaammaksi ja turvalliseksi.

Bioline tuotteiden voima lähtee luonnosta.

Bioline on tulevaisuuden ihonhoitosarja, joka sisältää innovatiivisia ja moderneja kotihoito- ja hoitolatuotteita. Tuotteet valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista ja ne sisältävät paljon vaikuttavia aineita. Luonnonaineiden tunnetut kosmeettiset ominaisuudet on löydetty uudelleen ja jalostettu Biolinen laboratorioissa modernin teknologian keinoin. Tuotteet ovat turvallisia, mutta tehokkaita ja sis����ltävät vain luonnollisia tuoksuja, väriaineita ja kasviöljyjä.

Ensimmäinen askel puhtaaseen ja hyvinvoivaan ihoon on hyvä, ihotyypinmukainen puhdistus. Puhdistamalla meikin ja epäpuhtaudet iholtasi, saat terveen ja elinvoimaisen ihon, joka on vastaanottavainen muille hoitotuotteille. Biolinen Milks & tonics on harmoninen puhdistuslinja, jossa yhdistyvät hellävaraiset luonnon kasviuutteet tehokkaisiin koostumuksiin ja raikkaisiin luonnollisiin tuoksuihin.

Ihomme tulevaisuus riippuu meistä itsestämme. Kauneus osana terveyttä ja hyvinvointia: ” Uskomme, että itsestään huolehtimisesta täytyy tulla yleismaailmallinen oikeus, hyväksyttävä tapa rakastaa itseään. Voiteiden ja seerumien täytyy enemmän kuin koskaan ennen olla kuin räätälin valmistava vaate, täsmähoito, joka yhdistyy ympäristöön, aktiivisuuteen, elämäntapaan. Tuotteiden täyty kertoa meille, mistä ja millainen on niiden alkuperä, ja valmistajan panoksen täytyy näkyä siitä lähtien, kun ne saivat alkunsa. Tahtoisimme juhlia ” Kauneuden päivää”, vuoden mittaista päivää, jolloin kauneus on mieluummin tapa kuin ulkonäkö.”

Clara Macchiella Corradini

Clara Corradini