PROCEUTIC / The Agebiotic System & The Purity System

PROCEUTIC / The Agebiotic System & The Purity System

Proceutic on dermaseuttinen tuotelinja, jolla on optimaalinen yhteensopivuus ihon kanssa. Hyvien bakteerien tärkeydestä puhutaan paljon ruokavalion ja terveyden saralla, mutta ne kuuluvat myös ihon hyvinvointiin. Nykypäivänä MIKROBIOMI on korvannut ”ihon bakteerikanta” tai ”normaalifloora”- ilmaisut.  Ihon mikrobiomi on pääroolissa ihon immuunipuolustuksen kanssa. Mitä tasapainoisempi mikrobiomi on, sitä terveempi on myös iho. Jos mikrobiomi on epätasapainossa, se voi johtaa punoitukseen, kuivuuteen, akneen, herkkyyteen tai ennenaikaiseen vanhenemiseen. Yksi yleisimpiä tapoja vaurioittaa ihon hyvää, luonnollista mikrobiomia on käyttää liian voimakkaita puhdistustuotteita tai kosmetiikkaa, missä on vahvoja säilöntäaineita.

Proceutic vahvistaa ihon omaa puolustusmekanismia tarjoamalla iholle  prebiootteja, jotka ovat välttämätön ”ruoka”, jota hyvät mikrobit eli probiootit rakastavat!

 Hoidot on varattavissa HETI ja ajanvaraukseen pääset valitsemalla hoidon alta:

 The Agebiotic System tai The Purity System

The Agebiotic System tarjoaa ammatillisen hoitokokonaisuuden, joka sisältää aktiivisen kuorinnan (manteli- ja glykolihapot sekä biomimeettiset tripeptidit), jonka vaikutus tehostetaan retinoidipohjaisella naamiolla. Hoitolassa tehtävät hoidot yhdistetään kotihoito-ohjelmaan, joka palauttaa ihanteellisen kunnon iholle, vahvistaa sen suojatoimintoja ja samaan aikaan jatkaa ammattihoidon erityistoimintaa.

The Agebiotic System on ihanteellinen näkyviin ikääntymisen merkkeihin, ilmejuonteisiin, ryppyihin ja maksaläiskiin. Päävaikuttavina raaka-aineina ovat prebiootit, joita Proceutic-linjassa ovat inuliini, jota saadaan sikurijuuresta sekä alfaglukaanioligosakkaridi, jota saadaan luonnollisten sokereiden entsymaattisesta yhdisteestä. Lisäksi tuotteessa on C-vitamiinia, biotekninen filleri, joka ravitsee, uudistaa ja stimuloi soluja, retinoideja (kolmen A-vitamiinijohdannaisen ainutlaatuinen synergia) sekä syklopeptidi-5, joka jäljittelee ihon luonnollista uudistusmisprosessia.

The Purity System on hoitolinja rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Hoidossa on kolminkertainen kuorintavaikutus, joka edistää näkyvää ja asteittaista ihon uusiutumista sen fysiologiaa vaurioittamatta. Jokainen hoito sisältää yhdeksää yrttiuutetta ja kuorivan happogeelin (alfa- ja betahydroksihappoja). Hoitolassa tehtävät hoidot yhdistetään kotihoito-ohjelmaan, jolla saadaan mahdollisimman optimaalinen lopputulos.

Pääraaka-aineina The Purity Systemissä on prebiootit, C-vitamiini, niasiiniamidi, joka tunnetaan myös B3-vitamiinina. Sillä on tehokas antimikrobinen, kiiltoa vähentävä, rauhoittava ja kirkastava vaikutus. Lisäksi tuotteista löytyy bakuchiol, joka on ns.luonnollinen retinoli, ja jolla on laajakirjoinen antimikrobinen vaikutus sekä Boswellia serrata- yrttikasvin uute, joka on perinteinen tulehduksen vastainen lääkekasvi.

Proceutic- hoitolinja EI sisällä seuraavia aineita: hajusteet, säilöntäaineet( aineet, jotka on luokiteltu in Annex V of Regulation (EC) No 1223/2009 listalla), mineraaliöljyt, väriaineet ja silikonit!

Proceutic- tuotteet suojaavat ihoa HEV- valolta eli siniseltä valolta, joka imeytyy syvemmälle ihoon, kuin UV- säteet. HEV- valo aiheuttaa ennenaikaista vanhenemista ja hyperpigmentaatiota. Siniseltä valolta suojaava ainesosa tuotteissa on C-vitamiini 2.0 eli etyyliaskorbiinihappo.

Sekä Agebiotic System että Purity System voidaan tehdä yksittäisenä hoitona, mutta paras lopputulos saavutetaan sarjahoidon ja kotihoidon yhdistelmällä. Sarjahoidot toteutetaan ihosta riippuen 3-5 hoidon sarjana 1 hoito/vko.

Proceutic-hoitoja ei tehdä raskaana oleville!

14.1.2020 13.40